Crazy Golf yllättää pelaajan

PLAY15_paper_11.pdf - Adobe Acrobat Pro

Salla Varpula

Hiljattain Tampereen Puutarhakadulle avatussa Crazy Golfissa minigolf on viety uudelle tasolle. 16-väyläiseen rataan mahtuu monta erilaista teemaa, efektiä ja yllätystä. Crazy Golfin ravintolapäällikkö Tero Väätäinen kertoo, että minigolfrata on Suomessa ainutlaatuinen.

– Crazy Golf tarjoaa elämysminigolfia. Väylillä on ääniä, valoja ja muita tehosteita, kertoo Väätäinen.

Ratojen matto ei ole perinteistä vihreää huopaa, vaan tekonurmea. Se on pieni yllätys minulle ja peliseuralleni ensimmäisellä lyönnillä. Palloa pitää lyödä hieman lujempaa kuin perinteisellä huopapohjalla. Niin kuin oikeilla golfkentillä, ratojen maasto on vaihtelevaa, ja niissä on myös pidempää nurmikkoa.

PLAY15_paper_11.pdf - Adobe Acrobat

Pelaaja pääsee seikkailemaan teemasta toiseen, ja ensi vilkaisulta pieneen tilaan mahtuu yllättävän paljon vaihtelua. Suosikiksi väylistä nousevat vino huone ja sarjakuvateema.
Rekvisiittaa ja tehosteita on selvästi mietitty. Muutamalla väylällä on reikä lavasteessa tai seinässä, josta ei ole ihan varma, kuuluuko pallo lyödä niihin. Lopulta emme uskaltaneet kokeilla.

Ruuhkaa radoille syntyi vähän väliä. Muutama väylä on selvä pullonkaula, joissa pallo ei tunnu keltään menevän sisään. Onneksi ohjeissa annetaan maksimimääräksi seitsemän lyöntiä.

– Rata on mahdollista suorittaa 19 lyönnillä, Väätäinen väittää. Hän on itse tehnyt radan epävirallisen ennätyksen 32 lyönnillä.

Crazy Golf on suunnattu yli 6-vuotiaille pelaajille. Minigolf on mainiota ajanvietettä niin synttäreille, firman juhliin kuin kaveriporukoille. Väätäisen mukaan minigolf näyttää myös olevan suosittu treffiaktiviteetti.

Osoite: Puutarhakatu 21
Aukioloajat: Ma-to 15-23, pe 14-02, la 12-02 ja su 12-23 (K18 aina klo 18 jälkeen)
Hinnat: Su-to kierros 10€, pe-la 12€

Add a Comment

Your email address will not be published.